Opleidingspartners-
netwerk

Microsoft Certified Learning Partners
tot uw beschikking

Opleidingen en leermiddelen

Kennis over het implementeren, gebruiken, onderhouden en optimaliseren van Microsoft’s clouddiensten, zoals Microsoft 365 en Azure, is cruciaal voor het leveren van hoogstaande oplossingen en diensten, het bieden van hoogwaardige support aan uw klanten en om u organisatie te onderscheiden van uw concurrenten.

Netwerk van opleidingspartners

Een netwerk van gecertificeerde Microsoft Learning Partners helpt u de kennis op te doen en de vaardigheden te verwerven die uw organisatie nodig heeft. Hierdoor is uw organisatie instaat om Microsoft Silver of Gold competenties verwerven, en toegang te verkrijgen tot de programma’s, middelen en financiële incentives die daarmee gepaard gaan.

Microsoft Certified Learning Partners

Oostenrijk

België

Bulgarije

Kroatië

Tsjechië

Denemarken

Finland

Frankrijk

Germany

Griekenland

Hongarije

IJsland

Italië

Nederland

Noorwegen

Polen

Portugal

Roemenië

Slovakije

Slovenië

Spanje

Zweden

Zwitserland

VK

Microsoft Competency consultancy

Leer hoe u Microsoft Silver of Gold competenties en partnervoordelen kunt behalen.

Additionele leermiddelen voor onze partners

Cloud Champion is hét digitale leerplatform dat wordt aangeboden en gesponsord door Microsoft en Resello. Deelnemende partners zagen hun omzet uit Microsoft clouddiensten met gemiddeld 88% toenemen op jaarbasis!

Dit digitale platform ondersteunt Microsoft CSP partners om hun cloud business verder te groeien door middel van online trainingen, webinars, whitepapers en meer. Cloud Champion is nu beschikbaar voor onze partners in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zwedenen Zwitserland.

Microsoft-Cloud-Champion-logo_Resello-Pax8

Start vandaag nog met

Partners vanuit heel Europa gebruiken al het Pax8 Platform om het kopen, beheren, verkopen en factureren van clouddiensten te vereenvoudigen. Registreer vandaag nog om ook partner te worden!

Schedule a demo

Hoe kunnen we u helpen?
contact@resello.com | +31 8800 28200